NIEUWE UITDAGING?

OP ZOEK NAAR PLEZIER EN PASSIE?

4Minds, gewoon beter in ICT

Specialist in Systeembeheer en Software Development

DE MOOISTE VACATURES

voor de leukste opdrachtgevers

WAAROM WERKEN BIJ 4MINDS?

Wat bieden we jou? ...

… biedend …

 • Ruimte voor ondernemerschap. Meedenken en verfrissende ideeën worden op prijs gesteld, de communicatie is en de deuren staan altijd open;
 • Een cultuur waarbinnen we snel schakelen en geen bureaucratie kennen en we zeer goed zijn in het vinden van creatieve oplossingen;
 • Passie voor ICT die we graag met je delen in technische sessies.

… boeiend …

 • Leren… Jouw ontwikkeling is belangrijk. Daarom zijn er regelmatige gesprekken, evaluaties en kennen we een op maat gemaakt opleidingsplan;
 • Leuk… Wij vinden altijd een reden om gezellige/gekke/sportieve/lekkere en soms modderige dingen samen te doen;
 • Lef… 4Minds luistert, overweegt en handelt. Wij komen altijd onze afspraken na.

… bindend …

 • Sales die zelf jaren als IT’er hebben gewerkt. Begrijpen waar jij het over hebt en snappen wat die klant werkelijk nodig heeft;
 • Een omgeving die realiseert hoe belangrijk een echt interessante opdracht is en die je ondersteunt en meedenkt in het bereiken van jouw ambities;
 • Oh ja, natuurlijk een marktconform salaris, auto, laptop, “the works”.

4Minds professional aan het woord

Ik werk al enige tijd met veel plezier bij 4Minds. En wat opvalt is dat, omdat ze zo betrokken bij je zijn, je zelf ook erg betrokken wilt zijn bij 4Minds. Ze luisteren en denken met je mee zodat je jou persoonlijke doelen en wensen daadwerkelijk kunt bereiken en tegelijkertijd plezier in je werk hebt. Dat maakt toch echt wel het verschil.

Rick
Systeem engineer

4Minds is een werkgever die kijkt naar de mens achter het cv. Je wordt gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en creatief na te denken. Ze proberen bij de zowel hun klanten als de medewerkers echt het verschil te maken en de ambities waar te maken. 4Minds is daardoor veel meer dan ICT alleen!

Marion
Office Manager

Werken bij 4Minds betekent voor mij: uitdaging in je werk, plezier, collegialiteit en alle ruimte en vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Vanuit de wetenschap dat ik een uitstekend vangnet heb en de kans krijg om mooie en zinvolle dingen te doen, put ik iedere dag opnieuw enorme motivatie.

Martijn
Sales Manager

Kennis en kwaliteit van dienstverlening zijn hele belangrijke pijlers voor ons en onze klanten. Maar daarnaast vinden we het heel belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. Werkplezier en een goede beloning zijn minstens net zo belangrijk. Alleen gemotiveerde medewerkers leveren echt hoogstand werk af.

Ed
Directeur

OVER 4MINDS?

4Minds in beeld

Powerboat racen

Quad rijden

Met techniek en passie als basis en...

In 2006 hadden Ed en Guido als doel om een bedrijf op te richten “waar techniek en plezier de belangrijkste peilers zijn”.

Bijna 20 jaar verder kunnen we zeggen dat we daar in geslaagd zijn. Door mensgericht te ondernemen en kennis, betrokkenheid en ervaring in de branche in alle bedrijfsonderdelen centraal te stellen hebben we dit bereikt.

Bij zowel alle interne als externe werkzaamheden op locatie van de klanten blijft de betrokkenheid van 4Minds centraal staan. Op deze manier:

 • werken we samen aan onze gezamenlijke doelen;
 • delen we kennis;
 • ben je betrokken bij je collega’s;
 • is jouw bijdrage aan 4Minds zoveel meer dan alleen dat project of de te factureren uren.

kennis en betrokkenheid als afwerking

Omdat onze sales medewerkers zelf  als IT’ers hebben gewerkt begrijpen we precies wat je kunt en wilt. Naast gewoon goed luisteren, begrijpen we daardoor ook:

 • hoe belangrijk de juiste opdracht voor jou is;
 • dat er een juiste werk/privé balans dient te zijn;
 • dat flexibiliteit beide kanten op moet werken;
 • wat reistijd met iemand doet;
 • dat techniek nooit stilstaat en dat ontwikkeling daarmee een must is.

Naast het reguliere contact, regelmatige bedrijfsuitjes, borrels en interne (technische) kennissessies spreken we je dan ook geregeld over jouw ontwikkeling en maken we opleidingsplannen op maat.

Verder vinden we ieders visie waardevol en dagen we onze medewerkers uit om mee te denken over 4Minds en de toekomst. We houden niet van bureaucratie dus jouw goede idee kan altijd rekenen op een luisterend oor.

CONTACT- & BEZOEKGEGEVENS

Wil je in contact komen met het 4Minds team? Wij staan voor je klaar op ons kantoor in Houten. Wil je liever bellen of mailen?

Bel 088 – 422 0 822 of stuur een mail naar info@4minds.nl.