4Minds, gewoon beter in ICT

MENSGERICHTHEID ALS BASIS

Specialist in Systeembeheer en Software Development

Kennis- of capaciteitsvraag?

Zoekt u een oplossing voor uw kennis- of capaciteitsvraag? Indien u het werk op een projectmatige wijze wil laten uitvoeren, dan zorgt 4Minds ervoor dat de juiste kennis en benodigde capaciteit aan het project wordt toegevoegd en dat de werkzaamheden op basis van vaste afspraken worden verzorgd.

Projecten, Consultancy, Detachering, Interim Management, Detavast of Werving & Selectie via 4Minds betekent:

De perfecte specialist of het juiste team met de precies aansluitende expertise en werkhouding!

Dit proces wordt uitgevoerd door ervaren specialisten, met hands-on ervaring in het vakgebied (systeembeheer, software development of projectmanagement) waarbinnen ze opereren. Specialisten die de kandidaten ook technisch inhoudelijk beoordelen en dat is uniek in de markt.

Als 4Minds de kandidaat niet kan vinden, dan is de specialist niet beschikbaar”, is niet voor niets de gevleugelde uitspraak van één van onze klanten…..
Bent u op zoek naar een specialist en wilt u dat 4Minds u ondersteunt? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Onze expertise gebieden

Systeembeheer

4Minds heeft vanwege haar beheerdiensten en oplossingen veel actuele systeembeheer kennis in huis. Naast onze Infrastructuur projecten wordt door onze klanten ook regelmatig op Interim basis een beroep gedaan op onze beheer specialisten.

U kunt bij ons dan ook terecht voor zeer ervaren en gecertificeerde specialisten voor functies van servicedesk medewerker tot senior systeembeheerder of van netwerkbeheerder tot ICT architect.

De werkgebieden die onze specialisten beheren omvatten onder meer de volgende expertises: Microsoft Server, Citrix, VMware, VDI, Hyper-V, SCCM, SCOM, AWS, System Center, Exchange, SqlServer, Azure, Office365, Linux etc.

Software Development

4Minds heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, realiseren en beheren van software toepassingen, variërend van interactieve websites / webshops tot complexe administratieve portal of dossierregistratie systemen. En dit binnen een breed scala aan software ontwikkeltalen.

4Minds heeft een succesvol opererend ICT ontwikkelteam met professionals die o.a. op de kennisgebieden Java, .Net, PHP gerelateerd en relationele DBMS’n kunnen worden ingezet.

4Minds hanteert bij de realisatie van haar software projecten, de in eigen beheer gecreëerde ontwikkelstraat Barito. Op deze wijze zijn wij in staat om snel en adequaat software development projecten beheersbaar te realiseren.

Project Management

ICT projecten zijn vaak complex. Dat komt door de vele partijen die een rol spelen, de integratie van systemen en applicaties en de verschillende specialisten die op het juiste moment hun werk dienen te doen. Dat is een hele uitdaging.
 
De 4Minds projectmanager is een daadkrachtige, ervaren manager met zowel management als ICT ervaring. Door zijn kennis van de materie is de manager in staat met de technici afspraken te maken en deze aan te sturen. Maar ook op management en directie niveau kan hij acteren en deze combinatie is de sleutel tot succes. Het succes van een project  valt of staat met een helderde definitie van het resultaat en de uitvoering van het project. Daarom besteden wij veel aandacht aan het, voor u, duidelijk vaststellen van het eindresultaat en het beheersbaar uitvoeren van het project, waarvoor wij de bekende methode Prince2 gebruiken.

Bekijk onze vacatures

Onze werkwijze

Klantgericht handelen

4Minds gebruikt altijd de wensen en eisen van uw organisatie als uitgangspunt en is vervolgens in staat om met haar standaard ‘bouwblokken’ en aanpassingen daarop een optimale oplossing aan te bieden, op tijd, tegen de afgesproken kosten.

Resultaat voorop

De diensten en producten leveren welke zijn beloofd. Een open deur, maar hoe vaak zien wij niet wat anders. 4Minds stelt het resultaat en kwaliteit van de oplossing voorop. Dat betekent ook dat 4Minds in een relatie met u zal investeren om uiteindelijk de afgesproken dienst te leveren en daarmee ook een langdurige werkrelatie te bewerkstelligen.

Aanpassingsvermogen

De economie, ICT ontwikkelingen en andere externe factoren spelen continu een rol bij het ondernemen. 4Minds beseft dat flexibiliteit in haar dienstverlening voor uw onderneming heel belangrijk is. Niet alleen in de productkeuzes maar juist ook in de manier van werken.

Cultuur

Vanaf onze start in 2006 zijn integer ondernemerschap en onze no-nonsense mentaliteit leidend voor de wijze waarop 4Minds als organisatie opereert. 4Minds medewerkers beseffen dat u zorgt voor omzet, dus ons brood. Een klant voor je winnen is moeilijk maar de echte uitdaging zit in het behouden van een klant.
Daarom investeert 4Minds continu in de relatie met haar klanten, ook door middel van gedegen advies en ondersteuning. We zijn er dan ook trots op om te kunnen vaststellen dat inmiddels vele bedrijven al jarenlang tevreden klant bij ons zijn.

Wat zeggen onze medewerkers

Ik werk al enige tijd met veel plezier bij 4Minds. En wat opvalt is dat, omdat ze zo betrokken bij je zijn, je zelf ook erg betrokken wilt zijn bij 4Minds. Ze luisteren en denken met je mee zodat je jou persoonlijke doelen en wensen daadwerkelijk kunt bereiken en tegelijkertijd plezier in je werk hebt. Dat maakt toch echt wel het verschil.

Rick
Systeem engineer

4Minds is een werkgever die kijkt naar de mens achter het cv. Je wordt gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en creatief na te denken. Ze proberen bij de zowel hun klanten als de medewerkers echt het verschil te maken en de ambities waar te maken. 4Minds is daardoor veel meer dan ICT alleen!

Marion
Office Manager

Werken bij 4Minds betekent voor mij: uitdaging in je werk, plezier, collegialiteit en alle ruimte en vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Vanuit de wetenschap dat ik een uitstekend vangnet heb en de kans krijg om mooie en zinvolle dingen te doen, put ik iedere dag opnieuw enorme motivatie.

Martijn
Sales Manager

Kennis en kwaliteit van dienstverlening zijn hele belangrijke pijlers voor ons en onze klanten. Maar daarnaast vinden we het heel belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. Werkplezier en een goede beloning zijn minstens net zo belangrijk. Alleen gemotiveerde medewerkers leveren echt hoogstand werk af.

Ed
Directeur

Gebruik maken van onze expertise?

CONTACT- & BEZOEKGEGEVENS

Wil je in contact komen met het 4Minds team? Wij staan voor je klaar op ons kantoor in Houten. Wil je liever bellen of mailen?

Bel 088 – 422 0 822 of stuur een mail naar info@4minds.nl.