CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl


Waarom 4Minds?

 

Samen met je andere collega’s bouw je aan de toekomst van jezelf, onze opdrachtgevers en van 4Minds. De consultants, projectleiders, ontwikkelaars en beheerders van 4Minds behoren tot de meest ervaren professionals in de markt.

4Minds heeft dan ook een bedrijfscultuur die bijdraagt aan het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Dit wordt nageleefd om ons succes te blijven garanderen. Waarom? Onderstaand belichten wij enkele onderdelen.
 

De Klant

Onze klanten zijn belangrijk voor ons, we zijn graag een inhoudelijke sparringpartner. Onze vakkennis en oplossingsgerichte instelling zorgt dat onze klanten langdurig op ons vertrouwen. 
 

Afspraak is afspraak

Beloftes en afspraken worden weloverwogen gemaakt en moeten reƫel en haalbaar zijn. Men is op tijd en heeft zich voorbereid op de werkzaamheden.

 

Ontwikkeling

4Minds zorgt voor continue uitdagingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers d.m.v. trainingen, workshops, het organiseren van sociale en sportieve bijeenkomsten en begeleiding.

 

Cultuur

De 4Minds cultuur is prettig, integer en informeel met een open en eerlijke communicatie. Collegialiteit, samenwerking en kennisuitwisseling zijn de pijlers van onze organisatie. Denken in problemen is niet onze stijl. Wij vertrouwen op de kennis en vaardigheden van onszelf maar vooral op onze inzet.

 

Uitnodiging en koffie

Wij verwelkomen je heel graag als onze nieuwe collega. Spreekt onze aanpak je aan? Heb je enkele jaren werkervaring in onze werkgebieden? En sluit je ambitie en kunde aan op de hiernaast vermelde vacatures? Dan nodig ik je uit om het gesprek met ons aan te gaan.

 

Het kost wat tijd maar biedt ook de mogelijkheid tot een gezamelijke toekomst met mooie uitdagingen. 

VACATURES