CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Projecten

 

4Minds realiseert voor u op maat gesneden en ontwikkelde software voor haar opdrachtgevers. Naar gelang de behoefte en vraagstelling van de opdrachtgever kunnen deze projecten zowel intern als extern worden uitgevoerd. Bij alle projecten en werkzaamheden die we uitvoeren, resultaatsverantwoordelijk of niet, hebben de medewerkers van 4Minds slechts één doel voor ogen: het verschil kunnen maken voor de opdrachtgever. 

Dit doen we natuurlijk door het gepassioneerd en resultaatgericht uitvoeren van de aan ons toebedeelde taken. Maar dat is niet voldoende. Daarmee lever je niet het hoogste rendement op voor je opdrachtgever. Een medewerker van 4Minds onderscheidt zich door inleefvermogen en betrokkenheid. Het kunnen meedenken en zich kunnen verplaatsen in de met het project beoogde doelstellingen.

 

Hosting en Beheer

Deze projecten kunnen wij natuurlijk ook voor u hosten of in beheer nemen. Direct vanaf de start van een project worden diverse medewerkers van de support afdeling bij het project betrokken. Dit om na acceptatie en oplevering een soepele overdracht naar support te waarborgen. Zowel tijdens de bouw als na de oplevering denken onze medewerkers graag met u mee en kunnen u waar nodig adviseren over gewenste functionele en/of technische uitbreidingen. Eveneens zorgen we ervoor dat de (hosted) omgeving met daarop uw (web) applicatie pro-actief beheerd wordt. Dit omvat monitoring, preventief onderhoud (voorkomen is beter dan genezen) en optimalisatie van performance.

 

Service Level Agreement (SLA)

Na de succesvolle afronding van een project, ter waarborging van de kwaliteit, sluit 4Minds veelal een SLA af met haar opdrachtgever. 4Minds garandeert hiermee een hoog serviceniveau en professionele backup, waardoor haar opdrachtgevers het hoogste rendement uit de voor hen ontwikkelde software kunnen halen. Wij informeren u graag verder over onze beheer en service mogelijkheden.
Een SLA (Service Level Agreement) is een schriftelijke overeenkomst tussen een aanbieder en een afnemer van bepaalde diensten en/of producten. In een SLA staan een beschrijving van de te leveren diensten, maar ook zaken als de rechten en de plichten van zowel de aanbieder als de afnemer ten aanzien van het overeengekomen kwaliteitsniveau (service level) van de te leveren diensten en/of producten (services) beschreven.