CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Ontwikkelstraat (Barito)

 

4Minds hanteert bij de realisatie van haar projecten, de in eigen beheer gecreëerde ontwikkelstraat Barito. Op deze wijze zijn wij in staat om snel en adequaat software development projecten beheersbaar te realiseren.
 

Een ontwikkelstraat (of software factory)? Wat is dit eigenlijk? 
 
Een ontwikkelstraat is een combinatie van, in de basis, standaard processen, componenten en tools die het gehele ontwikkelproces ondersteunen. Door de gestandaardiseerde en gecontroleerde manier van werken heeft men te allen tijde grip op het (OTAP) ontwikkelproces en kan men tijdig bijsturen waar benodigd. Gecombineerd met onze ervaren ontwikkelaars is het gevolg een efficiënt proces met een hoge productiviteit en kwalitatief hoogstaande resultaten.

 

Je zou kunnen zeggen dat het software ontwikkel project gecontroleerd door de ontwikkelstraat heen stroomt. Om dit te symboliseren en omdat 4Minds veel projecten m.b.v. het Java ontwikkelplatform realiseert, is de ontwikkelstraat Barito gedoopt. Barito is een rivier (890 km lang) in centraal Indonesië, gelegen op het eiland Borneo welke uitmondt in de Java zee.

 

Voor meer informatie over onze ontwikkelstraat of de hiermee door ons gerealiseerde projecten nodigen we u graag uit bij ons op locatie.
 

 

VACATURES