CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Projecten

 

4Minds voert advies, procesinrichting, infrastructuur en software development projecten uit.

 

Hoewel dit verschillende takken van sport zijn, hanteren wij voor de uitvoering veelal dezelfde methodiek, gebaseerd op Prince2. Door gebruikmaking van deze methodiek is 4Minds in staat om de projecten beheersbaar, controleerbaar en efficiënt uit te voeren. Doelstellingen worden bereikt, zonder overschrijdingen in budget en in planning.

 

Bij alle projecten die we uitvoeren, resultaatsverantwoordelijk of niet, hebben onze professionals slechts één doel voor ogen: het verschil kunnen maken voor u als klant.

Dit doen we natuurlijk door het gepassioneerd en resultaatgericht uitvoeren van de aan ons toebedeelde taken. Maar dat is niet voldoende. Daarmee lever je niet het hoogste rendement op voor uw bedrijf. Een medewerker van 4Minds onderscheidt zich door inleefvermogen en betrokkenheid. Het kunnen meedenken en zich kunnen verplaatsen in de met het project beoogde doelstellingen. Naar gelang uw behoefte en vraagstelling kunnen deze projecten zowel intern als extern worden uitgevoerd.

 

Wilt u meer informatie over 4Minds en het uitvoeren van projecten?  We komen onze dienstverlening graag bij u op locatie nader toelichten.