CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Detachering & Interim capaciteit

 

Als wij de specialist niet kunnen vinden.......dan zijn ze niet beschikbaar!

 

In meer dan 90% van de detacheringaanvragen wordt door 4Minds binnen 1 werkdag een specialist voorgesteld die aan de gestelde eisen voldoet. 4Minds regelt alle contractuele afhandelingen en dekt de 'door-leen' risico's af. Dus snel, flexibel en goed geregeld!

 

4Minds onderscheidt zich t.o.v. de concurrentie omdat alle matching gedaan wordt door professionals die zelf gedetacheerd zijn geweest in het vakgebied waar ze kennis en ervaring in hebben. Door de praktijkervaring kunnen zij snel en adequaat een cv op waarde schatten en middels een praktijkgerichte intake bepalen of de kandidaat voor u geschikt is. 4Minds specialisten werken klantgericht, zijn stressbestendig en beschikken over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden. Hieraan wordt tijdens de aanname en selecteren, voor vaste dienst en/of inhuur, van de professionals veel aandacht besteed.

 

De specialisten zijn snel productief en goed in staat hun kennis en vaardigheden direct toe te passen. Tevens kunnen deze professionals  terugvallen op onze organisatie, die de gedetacheerde medewerkers ondersteunt met haar uitgebreide kennisgebieden. De aansturing van deze specialisten heeft u in eigen hand. Dit bepaalt het verschil tussen detachering en projectmatige inzet.