CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Project Management

 

ICT projecten zijn vaak complex. Dat komt door de vele partijen die een rol spelen, de integratie van systemen en applicaties en de verschillende specialisten die op het juiste moment hun werk dienen te doen. Dat is een hele uitdaging.
 
De 4Minds projectmanager is een daadkrachtige, ervaren manager met zowel management als ICT ervaring. Door zijn kennis van de materie is de manager in staat met de technici afspraken te maken en deze aan te sturen. Maar ook op management en directie niveau kan hij acteren en deze combinatie is de sleutel tot succes. Het succes van een project staat of valt verder met een helderde definitie van het resultaat en de uitvoering van het project. Daarom besteden wij veel aandacht aan het, voor u, duidelijk vaststellen van het eindresultaat en het beheersbaar uitvoeren van het project, waarvoor wij de bekende methode Prince2 gebruiken. 

 

De sterke punten of voordelen van onze projectmanagers zijn dan ook:

  • Meer dan 10 jaar projectmanagement ervaring;
  • Uitstekende materiekennis;
  • Uitmuntende schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
  • Een sterkte persoonlijkheid: gestructureerd, teamspeler, motivator en is resultaat gedreven.

 

Uiteindelijk is het uitvoeren van een project mensenwerk en daarom is projectmanagement essentieel voor het slagen van uw project.

 

VACATURES