CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl

Wat kan 4Minds voor u betekenen?

 

4Minds is een multidisciplinaire full-service ICT dienstverlener met een breed dienstenpakket voor zowel het MKB als de grootzakelijke bedrijven. Uit onze bedrijfscultuur komt heel sterk naar voren dat wij focussen op u als klant.


Midden- en Kleinbedrijf

4Minds levert een combinatie van diensten en oplossingen die uw bedrijf efficiënter laten opereren. Onze eigen business consultants en ICT specialisten zorgen ervoor dat wij ook daadwerkelijk de totale proces- en ICT-ketens kunnen ontwerpen, inrichten en bouwen. Maar ook kan 4Minds als één ICT aanspreekpunt fungeren en u deze zorg uit handen nemen.

  

Grootzakelijke bedrijven

Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit niet toereikend is. Zoekt u een oplossing voor uw kennis- of capaciteitsvraag?

Detachering, Consultancy, interim management, detavast of werving & selectie via 4Minds betekent: de perfecte specialist met de juiste expertise en werkhouding! Het selectieproces wordt uitgevoerd door ervaren specialisten die ook de kandidaten technisch inhoudelijk beoordelen en dat is uniek in de markt.

 

“Als 4Minds de kandidaat niet kan vinden, dan is de specialist niet beschikbaar”, is niet voor niets de gevleugelde uitspraak van één van onze klanten.....

 

Deadlines  moeten worden gehaald omdat anders bedrijfsprocessen stagneren. 4Minds kan dit voor u oplossen door uw organisatie de benodigde specialisten te leveren of het project voor u uit te voeren.
  

Projecten

De afgelopen jaren heeft 4Minds projecten uitgevoerd bij of specialisten geleverd aan een groote aantal organisaties van klein naar middel tot zeer groot.

Klik hier voor referenties en/of projectbeschrijvingen. De 4Minds medewerkers worden geroemd om hun gemotiveerde inzet, het hoge kennisniveau en hun productiviteit.


Indien u het werk op een projectmatige wijze wil laten uitvoeren, dan zorgt 4Minds ervoor dat de werkzaamheden op basis van vaste afspraken wordt verzorgd. En dat kan op verlerlei manieren. We verwijzen u graag naar onze referenties met een overzicht van een aantal van onze succevolle projecten. De 4Minds accountmanagers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het invullen van een capaciteitsbehoefte. U kunt daarbij denken aan: ICT consultants, projectmanagers en –leiders, systeem- en netwerkbeheerders, servicedesk medewerkers, software developers, ICT Architecten en test consultants.

 

Daarnaast werkt 4Minds voor de uitvoering van projecten uitsluitend met projectmanagers die naast projectmanagement ervaring ook ervaring en kennis hebben in de betreffende branche. Hierdoor kunnen wij efficiënter het afgesproken resultaat behalen. Wilt u meer gedetaillieerde informatie over 4Minds en het invullen van uw capaciteitsbehoefte? We nodigen u graag uit om nader kennis te maken.