CONTACT

Kantoor Houten

4Minds B.V.
Duwboot 1a of 5
3991 CD Houten

Sales Support

Telefoon: 030 - 711 53 10
E-mail: aanvragen@4minds.nl

Algemeen

Telefoon: 030 - 711 53 10
Telefax: 030 - 711 53 15

E-mail: info@4minds.nl
Website: www.4minds.nl


Uw ICT Partner voor duurzame oplossingen

 

4Minds is opgericht in 2006 door ervaren professionals die zich als geen ander bewust zijn van de voor- en nadelen van procesinrichting, business consultancy en ICT dienstverlening. De oprichters hebben hun ervaring, kennis en kunde gedurende tientallen jaren opgedaan in de praktijk als business consultant, ICT specialist of projectmanager. Deze kennis en ervaring wordt nu ingezet om u van een optimale totaaloplossing te voorzien, zowel in producten en diensten als in prijs.
 
Inmiddels is 4Minds een middelgrote ICT dienstverlener geworden en groeien wij verantwoord door. Groei is overigens niet onze primaire ambitie, maar een gevolg van de wijze waarop 4Minds haar diensten levert.

 

Een gezonde strategie die, voor wat betreft onze relatie met u, garant moet staan voor continuïteit, partnership en kwaliteit.

Onze medewerkers hebben bij hun werk slechts één doel voor ogen: het verschil kunnen maken voor uw organisatie. Dit doen we door het klant- en resultaatgericht uitvoeren van de onze taken en het leveren van toegevoegde waarde.